ProdMac Oy:n toiminta-ajatuksena on auttaa asiakasta hyödyntämään investointejaan parhaalla mahdollisella tavalla koko niiden elinkaaren ajan. Toiminnan avainsanoja ovat tehokkuus, luotettavuus ja vastuunotto.


BEHRINGERILTÄ UUSI KULMASAHA HBE320-523G

 

Behringeriltä uusi kulmasaha HBE320-523G

 

Yleisimmät syyt investoida päivitettyyn ja tehokkaaseen kulmasahaan ovat liiketoiminnan kasvattaminen, tuotekirjon laajentaminen ja vanhan koneen korvaaminen. Tähän tarpeeseen Behringer vastaa esittelemällä suositun HBE-sarjan uuden mallin, jossa yhdistetään moderneja korkeansuorituskyvyn ominaisuuksia tuttuihin testattuihin perinteisen kulmasahan ominaisuuksiin. ”Integroimme tarkoituksella useita piirteitä huippuluokan Behringer-sahoistamme tähän koneeseen, jolloin saimme nostettua HBE320-523G-sahan täysin omaan luokkaansa ja vielä kustannustehokkaasti”, Behringer GmbH:n toimitusjohtaja Christian Behringer sanoo luottavaisesti. Keskiössä ovat korkea katkaisuteho, yksinkertainen käyttöjärjestelmä ja tarkat kulmasahaukset.

Monipuolisen sovelluskirjonsa ansiosta HBE320-523G vastaa niin konepajojen, terästukkureiden kuin koneen rakentajienkin tarpeisiin. ”Myös pienet ja keskisuuret yritykset näillä aloilla tarvitsevat luotettavia sahoja pystyäkseen katkaisemaan mahdollisimman useanlaisia materiaaleja ilman turhia seisakkeja, huippulaadukkaasti ja kustannustehokkaasti”, Christian Behringer summaa. Saha on erinomainen ”jokapaikan höylä” materiaaleille kooltaan 520 x 320 mm ja sillä pääsee 45 asteen kulmaan ja lisäksi 30 asteen kulmaan vasemmalle. ”Hinnan ja joustavuuden vuoksi profiilikanget hankitaan usein jopa 12 metrin pituisina ja sahataan haluttuun pituuteen”, toimitusjohtaja Behringer lisää. Uusi kulmasaha puree sekä rakenneteräkseen että ruostumattomaan teräkseen.

Suunnittelunäkökulmasta katsottuna uudessa HBE320-523G kulmasahassa on useita tuttuja piirteitä HBE Dynamic -sarjasta, joka on jo osoittautunut menestykseksi. Yhtenäiseen ja jäykkään rakenteeseen kiinnitetyt pystyjohteet sekä molemmin puolin laakeroidut teräpyörät takaavat hiljaisen käyttöäänen ja tarkat katkaisut. Teränohjauksen komponentit on valmistettu tärinää vähentävästä valuraudasta, millä on suuri positiivinen vaikutus leikkauspinnan laatuun ja teränkestoon. Sähköisesti ohjatut ja teränopeuteen synkronoidut teränpuhdistusharjat puhdistavat terää kertyvästä jäysteestä, mikä vaikuttaa prosessin luotettavuuteen.

Teräpyörien kallistus auttaa pidentämään teränkestoa vähentämällä terän taipumista. Täysin automatisoitu korkeuden säätö suhteessa materiaalin korkeuteen ja pikaliikkeet lyhentävät katkaisujen väliajan minimiin.

Terän asento auttaa sahaamaan materiaaleja kuten palkkeja, kulmateräksiä, U-profiileja ja neliskanttisia putkiprofiileja nopeammin ja siten, että syntyy vähemmän jäystettä.

Saha on varustettu helposti kääntyvillä aksiaalirullalaakereilla ja se voidaan kääntää yksinkertaisella manuaalisella toimenpiteellä. Yhtenäinen materiaalitaso mahdollistaa helpon materiaalin käsittelyn suoraan sahauspisteelle. Sahassa on vakiona mikrosumuvoitelujärjestelmä.

HBE320-523G-kulmasaha voidaan varustaa asiakkaan tarpeiden mukaisesti syöttö- ja poistopuolen rullaradoilla, mittalaitteistoilla, makasiinilla ja NC-ohjatulla kulmansäädöllä. Behringer GmbH valmistaa kaikki kappaleenkäsittelyratkaisut sekä sahalaitteet omassa tuotannossaan ja Prodmac Oy toimittaa ne asiakkailleen Suomessa.

Tämän uuden kulmasahan ensiesittely on EuroBlech-messuilla Hannoverissa 25.-29.10.2016 Behringerin osastolla F85 hallissa 12. Tiistai-iltapäivästä torstaihin paikalla on myös Prodmacin Mika Koivuniemi.