ProdMac Oy:n toiminta-ajatuksena on auttaa asiakasta hyödyntämään investointejaan parhaalla mahdollisella tavalla koko niiden elinkaaren ajan. Toiminnan avainsanoja ovat tehokkuus, luotettavuus ja vastuunotto.


PRODMAC LAAJENTAA TUOTEVALIKOIMAA

Prodmac aloittaa LVD-ohutlevykoneiden myynnin Suomessa

Prodmacin laaja ja kattava tuotevalikoima monipuolistui entisestään, kun toimitusjohtaja Mika Koivuniemi solmi edustussopimuksen belgialaisen LVD:n kanssa. LVD on nimetty perustajiensa Jacques Lefebvren, Marc Vannesten ja Robert Dewulfin mukaan ja se on perustettu 1950-luvulla. Alkutaipaleellaan LVD tunnettiin tarkkuussärmäyspuristimien valmistajana ja yritys kasvoi merkittävästi 90-luvun aikana. Vuonna 1998 LVD osti yhdysvaltalaisen Strippit Inc. –yhtiön, jonka valmistamia tuotteita olivat muun muassa laserleikkauskoneet ja levyntyöstökoneet. Näiden tuotteiden ansiosta LVD laajeni markkinajohtajaksi laser-, levyntyöstökeskus- ja taivutusteknologian saralla.

Tänä päivänä LVD, jonka päätuotteita ovat särmäyspuristimet, levylaserit, putkilaserit ja levytyökeskukset, tarjoaa täyden valikoiman integroituja laitteita maailman metalliteollisuusmarkkinoille. LVD:llä on useita patentoituja järjestelmiä särmäyspuristimissaan, joiden ansiosta se on monissa ratkaisuissa kilpailijoitaan edellä teknologiassa. Yrityksellä on valmistusta viidessä eri paikassa ja se on aktiivinen yli 45 maassa. ”Olen etsinyt sopivaa toimittajaa sekä levyjen työstöön että laser-koneisiin ja LVD sopii täydellisesti korkealaatuisena eurooppalaisena kumppanina täydentämään tuoteportfoliotamme.”, Koivuniemi iloitsee ja jatkaa: ”LVD on erittäin hyvin tunnettu tuote ympäri maailman pitkän historiansa ansiosta, mutta Suomessa vielä aika tuntematon. Tulemme tekemään kovasti töitä sen eteen, että LVD:n laadukkaat koneet tulevat tunnetuksi myös Suomessa.”

Mika Koivuniemi ja Prodmacin tuore myyntijohtaja Jukka Pulliainen viettivät viikon Belgiassa tehtaalla tutustuen koneisiin ja uuden päämiehen toimintaan. Viikko vahvisti käsitystä huippulaadukkaista laitteista ja tehtaan vankkumattomasta tuesta, kun Suomen markkinoille astutaan. ”Laser-koneet ovat tulevaisuutta ja tekevät vahvasti tuloaan markkinoillemme. LVD tarjoaa laser-koneiden lisäksi meille täydellisen valikoiman ohutlevyteollisuuden koneita, joten olen erittäin tyytyväinen saadessani LVD:n mukaan tuoteportfolioomme. Tämä on oiva askel eteenpäin Prodmacin tuotevalikoimassa ja antaa meille hyvät lähtökohdat tulevaisuuden haasteiden ja teknologioiden kanssa”, kuvailee Koivuniemi.

LVD-koneet tulevat olemaan ensimmäistä kertaa esillä Konepaja 2018 -messuilla Tampereella.