ProdMac Oy:n toiminta-ajatuksena on auttaa asiakasta hyödyntämään investointejaan parhaalla mahdollisella tavalla koko niiden elinkaaren ajan. Toiminnan avainsanoja ovat tehokkuus, luotettavuus ja vastuunotto.


Avoimet työpaikat

Prodmac Oy on vuonna 1994 perustettu terästeollisuuden koneita maahantuova perheyritys. Maahantuomamme eurooppalaiset koneet ovat kaikki markkinoiden parhaimmistoon kuuluvia merkkejä. Koneiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme huoltopalvelun, varaosat sekä kaikki tarpeelliset kulutustarvikkeet.

 

Myynnillinen Projektiassistentti
 

Oletko myyntihenkinen tekniikan ymmärrystä omaava vastavalmistunut? Nautitko projektien hallinnasta ja uusien asioiden oppimisesta? Etsimme nyt aktiivista ja omatoimista projektiassistenttia vakituiseen työsuhteeseen! Tämä tehtävä tarjoaa erinomaisen kasvumahdollisuuden reippaalle ja aktiiviselle henkilölle osana mukavaa ja ammattitaitoista tiimiä – hae tehtävään jo tänään, työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä!
 

Mikäli kiinnostuit jatka lukemista täältä:

https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/myynnillinen-projektiassistentti-teknilliselle-alalle-vantaa/14998752 
 

Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work, joten pyydämme että kaikki positioon liittyvät hakemukset sekä tiedostelut kohdistetaan heille.

 

 


 

Huoltomekaanikko / huoltoinsinööri

Tule tekemään huoltotyötä laadukkaille tuotteillemme. Työnkuvasi koostuu pääosin toimittamiemme koneiden huoltotöistä sekä uusien koneiden asennuksista.

Ihannekuvassa sinulla on työkokemusta huoltotöistä sekä olet saanut teknisen alan koulutuksen. Eduksesi lasketaan tuntemus terästeollisuuden saha-, raekuulapuhallus- ja ohutlevykoneista.

Puhut sujuvaa englannin kieltä, jota tarvitset kommunikoidessa päämiestemme kanssa.  Olet innokas oppimaan uutta ja kykenet hoitamaan työsi oma-aloitteisesti asiakkaidemme parissa sekä olet valmis matkustamaan.

Sinulla on teknisen alan koulutus, jonka myötä olet saanut koulutuksen koneenrakentamisesta ja osaat tulkita kone-, sähkö- ja hydrauliikkapiirustuksia.

Työsi tulee tapahtumaan ympäri Suomea, mutta painottuu isoimpiin teollisuuskaupunkeihin. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vapaan työkuvan, viihtyisän työilmapiirin ja kilpailukykyisen palkan. Lisäksi koulutamme sinut koneidemme saloihin päämiehillämme.

Kotipaikallasi ei ole väliä, sillä liikut ahkerasti ympäri Suomea ja meillä on toimivat etätyövälineet.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Mika Koivuniemi
p. 040 741 99 91 Puhelut klo 9.00-12.00 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!