ProdMac Oy:n toiminta-ajatuksena on auttaa asiakasta hyödyntämään investointejaan parhaalla mahdollisella tavalla koko niiden elinkaaren ajan. Toiminnan avainsanoja ovat tehokkuus, luotettavuus ja vastuunotto.


Behringer Eisele

Behringerin ja Eiselen yhdistyessä vuonna 2000 syntyi johtava pyörösahamallien toimittaja Behringer Eisele, jonka modernista tuoteperheestä löytyy jokaiselle tarvitsijalle oikeanlainen pyörösaha. Automaattisahoihin on tarjolla syöttö- ja poistolaitteistot, joita saa yksilöityä tarpeeseen kuin tarpeeseen.

Yleissahauksen PSU-sarja

Jos tarvitaan joustavia, laajan kulmavalikoiman pyöräsahoja, on PSU-sarja paras valinta useimmille metalleille.

Vaihtoehtoja on monta, aina puoliautomaattisista pienpajakoneista suuriin automaattisiin sahauskeskuksiin. Koneet soveltuvat suurien tuotevalikoimien sahaukseen.Kovametallisahauksen HCS-sarja

Korkeatehoiset teräspyörösahat pystyvät toimimaan joustavasti vaihtelevissakin työtehtävissä, standardimallista ihan huipputeknologiaa edustavan useamman jäähdytysnesteen koneisiin. Multi-fluid koneisiin on myös saatavilla automaattinen painon mittaus, jonka avulla kappalepaino pysyy aina tarkasti. Konetyypistä riippumatta HCS-sarja tarjoaa erinomaista tehoa ja laadukasta sahausta. Tämän johdosta kone voi maksaa itsensä takaisin hyvinkin nopeasti.VA-L-sarja alumiinin ja ei-rautametallien sahaukseen

Täysin automatisoitu VA-L -malli on suunniteltu erityisesti alumiinin ja ei-rautametallien sahaamiseen suurilla sarjoilla. Sahauksen laatu pysyy erinomaisena oli kyseessä umpinainen metalli, putki tai monimutkainen ohuempi profiili.