ProdMac Oy:n toiminta-ajatuksena on auttaa asiakasta hyödyntämään investointejaan parhaalla mahdollisella tavalla koko niiden elinkaaren ajan. Toiminnan avainsanoja ovat tehokkuus, luotettavuus ja vastuunotto.


Behringer

Behringer GmbH on maailman johtava vannesahavalmistaja.

Yhtiö on vuodesta 1919 alkaen toiminut Kirchardtissa Saksassa ja kasvanut voimakkaasti pysyen kuitenkin perheyrityksenä. Behringer on kehittynyt panostaen jatkuvasti laatuun ja uusiin teknisiin ratkaisuihin. Yritys on aina pyrkinyt tuottamaan mahdollisimman luotettavia koneita esimerkiksi valmistamalla kaikki keskeiset komponenttinsa itse. Korkean laadun varmistamiseksi yritys valaa kaikki valurautaiset komponentit omassa huippumodernissa rautavalimossaan. Automaattisahalinjojen kuljetus- ja varastomakasiinijärjestelmät yhtiö valmistaa omassa erillisessä tehtaassaan.  Alihankkijaketjun ollessa lyhyt, on myös varaosien saatavuus Behringer koneisiin hyvä, sillä valtaosan varaosistaan yritys pitää varastossaan. Suomessa on lukuisia Behringer – vannesahoja, jotka ovat 80-luvulta, ja vieläkin toiminnassa.

Vuonna 2000 yrityksen ostama pyörösahavalmistaja Eisele sekä leikkauksiin/porauksiin erikoistunut sisaryhtiö Vernet Behringer kattavat hyvin terästeollisuuden leikkaus-/poraustarpeita. Yhdessä sinkovalmistaja Rösler Oberflächentechnik GmbH kanssa nämä yrityksen muodostavat ”Partners 4 Steel” ryhmän, jonka tarkoitus on tarjota mahdollisimman laajan valikoiman linjastoja teräs- ja konepajateollisuudelle.