ProdMac Oy:n toiminta-ajatuksena on auttaa asiakasta hyödyntämään investointejaan parhaalla mahdollisella tavalla koko niiden elinkaaren ajan. Toiminnan avainsanoja ovat tehokkuus, luotettavuus ja vastuunotto.


Bewo Cutting Systems

Hollantilainen BEWO on 70 vuoden ajan tuottanut putkien teolliseen pyörösahaukseen huipputehokkaita laatutuotteita. Ylöspäin pöydästä nousevat pyörösahan terät antavat erinomaisen melun ja lastunpoiston hallinnan, mutta samalla tarjoavat erittäin suuret sahausnopeudet. Koneisiin voi yhdistää harja- ja pesukoneen sekä mittaus-, pakkaus- ja lavaajalaitteiston.

SCF 90-sarja

Automaattipyörösahasarja tarjoaa erinomaisen työkalun vaativaankin käyttöön, oli kyseessä useamman putken tai profiilin sahaus. Käyttäjäystävällinen ohjaus tekee koneen operoinnista hyvin yksinkertaista ja luonnollista. Sarjan koneet on rakennettu silmällä pitäen mahdollisimman pieniä ylläpito- ja valmistuskustannuksia. Esimerkiksi single-mallin ominaisuuksiin kuuluu nopeasti vaihdettavat asetukset, jolloin kone hakee automaattisesti asetukset kiinnitykselle ja sahaukselle.

DCH 76-sarja

Kahden putken yhtäaikaisen sahauksen ansioista maailman nopeimpiin sahoihin kuuluva DCH-76 on erittäin suosittu suurten kapasiteettien sahauksessa. Tuntikohtainen kapasiteetti on jopa 4500 kpl, joka jättää useamman kilpailijan varjoonsa. Vakiona koneen mukana tarjotaan paljon ominaisuuksia, kuitenkin suurin hyöty saavutetaan optiona tarjottavilla lisälaiteratkaisuilla kuten robottilavaajalla.

ECH 115-sarja

ECH 115 sopii parhaiten suurien tuotantomäärien, raskaiden profiilien tai erikoisteräsputkien sahaukseen. Sahattavien kappaleiden koko voi vaihdella Ø 10-115 mm välillä, tai profiileissa yltää 15 mm seinämäpaksuuteen. Ominaisuuksiin kuuluu erinomainen tarkkuus, stabiliteetti sekä edistyksellinen kiinnikejärjestelmä. Isojen kappaleiden sahauksessa, suurien lastumäärien kanssa, BEWO:n ylöspäin liikkuvat terät ovat looginen vaihtoehto.

Käsikäyttöiset pyörösahat CPO-sarja

Bewon manuaaliset tai puoliautomaattiset käsikäyttöiset pyörösahat pohjustivat automaattisahojen myöhempää kehitystä. Pitkä käyttöikä ja hyvä luotettavuus ovat tehneet näistä koneista helpon valinnan yli tuhannelle konepajalle ympäri maailmaa.  Näiden koneiden suosio jatkuu vuodesta toiseen.