ProdMac Oy:n toiminta-ajatuksena on auttaa asiakasta hyödyntämään investointejaan parhaalla mahdollisella tavalla koko niiden elinkaaren ajan. Toiminnan avainsanoja ovat tehokkuus, luotettavuus ja vastuunotto.


Rösler - Täryhiomalaitteet

 

Rösler tärypuhdistus ja kiillotusmenetelmät toimivat sekä mekaanisella että kemikaalisella tasolla parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Tärylaitteen rummussa sekoittuvat työkappaleet, raemateriaali ja vesi, joita täryjärjestelmä ohjaa eteenpäin. Tämä aiheuttaa kappaleiden ja puhdistusrakeen jatkuvaa suhteellista liikettä. Veden, rakeiden, työkappaleen sekä koneen vuorovaikutuksesta saavutetaan haluttu pinnanlaatu. Röslerin koelaboratoriot auttavat löytämään parhaat ratkaisut vaikeimpiinkin sovelluskohteisiin, jotta lopputulos on aina halutun kaltainen.

Rösler on ainoa tärylaitteiden valmistaja, joka kehittää ja valmistaa kaikki laitteiden komponentit itse (tärylaiteteknologian, oheislaitteet sekä tarvikkeet). Valmistaja tarjoaa tärylaitteistojen kokonaisvaltaisen ja kattavan osaamisensa jokaiselle asiakkaalle. Tätä lupausta tukevat ja kehittävät Röslerin tuotekehitys- ja koelaitokset ympäri maailmaa. Tarjoamme mielellämme teille näitä laitteita alansa huippuvalmistajalta. Laadultaan erinomaiset koneet sopivat sekä pieniin yksittäissovelluksiin että automatisoituun massatuotantoon ja antavat vakuuttavan taidonnäytteen luotettavuudesta sekä kustannustehokkuudesta.

Röslerin laaja prosessituntemus sekä tuotevalikoima mahdollistavat kustannustehokkaimman ja ympäristöystävällisimmän ratkaisun löytämisen kaikille pintakäsittelyn haasteille.