ProdMac Oy:n toiminta-ajatuksena on auttaa asiakasta hyödyntämään investointejaan parhaalla mahdollisella tavalla koko niiden elinkaaren ajan. Toiminnan avainsanoja ovat tehokkuus, luotettavuus ja vastuunotto.


Vernet Behringer

 

Palkkilinjat

Vernet Behringer palkkilinjojen avulla on mahdollista porata/sahata, lävistää/katkaista tai valmistella päiden liitosta melkein kaikille profiilityypeille. Koneet on suunniteltu toimimaan mahdollisimman monipuolisesti ja joustavasti tuotannon tehostamiseksi. Linjastot loistavat erityisesti pitkien tuotteiden käsittelyssä, oli kyseessä profiili tai hitsattu palkki.

HD-X EVO : Monikaralaite Profiileille

 

HD-S : Compact Merkintä-Poraus-Jyrsintäkone

 

 HD : Monikara Poraus-Jyrsintäkone

HDM : Yksikara Porauskone

HBP : Räätälöity BEHRINGER saha

MAPS : Profiilien lävistys- / katkaisulinja

 

RD / RD-X : Plasmaleikkausrobootti profiileille

 

 

Partners 4 Steel

 

 

Levylinjat

Vernet Behringer levyntyöstökoneet pystyvät lävistämään, poraamaan, katkaisemaan monessa tuotantolinjassa. Tehokkaiden, mutta yksinkertaisuudensa vuoksi joustavien yksiköiden avulla koneita on mahdollista räätälöidä hyvin pitkälti eri tuotteille. Koneita on erityisesti suunniteltu keski-paksujen ja paksujen levyjen, sekä liitoslevyjen valmistukseen.

MAG B/C : Levynkäsittelykone

 

 

 

PG / FG : Liitoslevyjen erikoiskone

PS : Lävistys ja katkaisulaite kapeille levyille

 

 

Kulma-linjat

Vernet Behringer kulmarautalinjat kattavat kakki koneistuksen yleistoiminnot: merkitsemisen, lävistyksen, porauksen, katkaisun, sahauksen, sekä reunojen jyrsinnän. Koneita on erittäin helppo käyttää, ja niiden avulla suurien tuotantomäärien hallinta on yksinkertaista. Nämä linjat sopivat erityisesti kulmaterästornien/-mastojen valmistajille, joille suuret tuotantomäärät ovat yhtä tärkeät kuin tarkka koneistus.

VP-X : Monipuolinen ja tehokas kulmalinja

VP-2X : Korkeatehoinen poraus ja jyrsintä kulmalinja